fredag 7 maj 2010

Email from Robin

When I got into work this morning, I found an email from Robin that used to work in our customer service team in Sweden. I love reading his emails, he always makes me laugh:

"Hallå där allihop!
Hoppas att allting är bra hemma i svealand och att ni inte har det alltför svettigt på jobbet.
Det har hänt mycket sedan jag skrev sist och just nu är vi i den gamla kejserliga huvudstaden Kyoto.
Vi har alltså klarat av persen att på två st hottade bmx-cyklar tagit oss från Tokyo till Kyoto. Det handlar alltså om ca 500 km.. Om min rumpa kunde tala skulle den säga "Robin, av oss två är tamejfan du det större rövhålet". Jag var så öm i baken när vi kom fram så det var inte sant! Men nu är den i tipp topp shape och har aldrig varit mer kalsongmodellmaterial. Lillemor och Katja, in med tungan i munnen igen.. jag vet att ni sitter och smådreglar till den bild ni just fick upp i huvudet ;)
Allting i Japan är lite smågalet. Alla seder, folket, naturen, klimatet.. ja allt!
Det gäller att vara hövlig och ibland blir jag lite rädd att en del japaner vi möter ska buga huvudet ur led så mycket som de nickar och har sig. Går man in och handlar en kopp kaffe på starbucks får man ett "tack så hemskt mycket" när man kommer in i affären, ett "tack så hemskt mycket" när man kommer fram till kassan, ett när man beställer, ett när man lämnar fram pengarna, ett när man tar emot växeln, ett när man går och väntar på att kaffen ska bli klar, ett när man tar emot den och slutligen ett när man lämnar affären och då skriker alla anställda efter en i kör.
Jag vet inte hur många som läser bloggen men här kommer en kort resume av vad som hänt sen senast:
Vi har cyklat, vi har prövat massa såna där framtidstoaletter som sprutar rent rumpan på en, vi har blivit inlåsta på ett "love-hotell", vi har sett massa tempel och slott, vi har ätit god mat och druckit varm sake, vi har ätit äcklig mat och fått kall sake upphälld ur 4L tetra pack, vi har träffat en hel del folk, vi har sjungit karaoke "japan-style" (helt otroligt utbud.. säkert en 30 låtar med något obskyrt litet engelskt undergroundband som egentligen aldrig blivit kända fanns med), vi har varit på zoo m.m.
Imorgon ska vi till det internationella Manga-museet och på kvällen ska vi på Geisha show. Det finns även en viss risk att vi kommer dricka en massa öl imorgon. Wehoo!
Tänker på er mina älsklingar!
Kram kram"

I don't know what is going on but he seems to think that I'm mad about his bum ;)

It has been a good day in work, I have managed to do quite a lot of work. Now it's time for our barbeque and some rose wine I reckon, pity the weather isn't great but at least it's not raining. Have a lovely weekend everyone!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar