måndag 2 mars 2015

Influensatider

Jaha, så var influensan här. Emilia kändes inte riktigt som vanligt i fredags kväll, men vi tyckte att hon klarade lördagen ganska bra ändå även om hon verkade lite tröttare och gnälligare än vanligt. Hon hade gjort illa foten på förskolan i fredags så vi tänkte egentligen mest på det. I söndags morse vaknade hon dock men feber och febern har hållit i sig fram tills nu så hon har fått febernedsättande. Febern har då legat på 40 grader och hon har varit kokhet stackaren. Utöver det hostar och snorar hon också.


Ikväll kom Fredrik hem från jobbet och kände sig ruggig och nu ligger även han däckad med feber. Snälla snälla lillebror i magen, håll dig lugn ett tag till. Om du bestämmer dig för att komma när pappa har feber så får han inte följa med till bb och mamma behöver pappa väldigt mycket under förlossningen. Pappa vill dessutom väldigt gärna vara med och uppleva det ögonblick när du tittar ut.

Håller även tummarna för att jag slipper influensan, känner mig ok än så länge i alla fall. Nu önskar jag med hela mitt hjärta att alla blir friska snart och att lillebror tittar ut först när hela familjen är redo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar